Greenbuster Pro III – 4×3

Tekniset tiedot Greenbuster Pro III

Ammattikäyttöön tarkoitettu vahva rakenne
Täysin galvanoitu hitsattu alusta
Teollinen alumiinivaihteisto
Työskentelyleveys 66 cm
Suuret umpikumirenkaat
Hihnaveto
Mahdollisuus ohjaustankoa kallistamalla muuttaa harjojen työstökulmaa
Käyttäjäystävällinen
Moottori Briggs & Stratton 750 / 163 CC

Greenbuster Pro III

Greenbuster Pro III on selkeä valinta, kun tarvitset koneen vaativiin tehtäviin päivittäiseen käyttöön. Kone on rakennettu vankalle, täysin hitsatulle alustalle.

Koko rakenne on kauttaaltaan sinkitty ja se kestää sään ja tuulen vuosien ajan. Tekniikkana on voimakas moottori Briggs & Stratton:lta.

Tehokas voimansiirto varmistaa, että toiminta on aina tasaista ja luotettavaa. Missio päättyy tehokkaaseen teolliseen alumiinivaihteistoon.

Rikkaruohojen poistaja – Laattojen puvustaja – Poistaa levää

Greenbuster Pro III voi tehdä sen kaiken yhdellä ja samalla työskentely kerralla. Tehokkaat teräsharjat poistavat epätoivotut rikkaruohot laattojen välistä poluilta, ajoteiltä, jalkakäytävillä, pysäköintialueilta ja vastaavilta. Samalla kone poistaa epätoivotut sammaleet laattojen välistä. Laitteen rakenne tekee siitä hellä käsiteltävälle pinnalle.

Vanhemmat laatat syvään juurtuneilla leväkasvustoilla

Pinnat, joissa on massiivista leväkasvua Greenbuster Pro III puhdistaa helposti. Tarpeen vaatiessa kastele pinta vedellä ennen työskentelyn aloittamista välttääksesi tarpeettoman pölyn.

Optimoidut nopeudet

Puhdistusharjan kierto on optimoitu parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Samalla nopeus takaa, etteivät kivet, rikkaruohot ja pöly leviä kauaksi.

Teräsharjat

Kone on varustettu neljällä kolmen sarjan teräsharjalla, jotka tehokkaasti poistavat rikkaruohot ja sammaleet. Teräsharjat on valmistettu erityisesti omassa tehtaassamme.

Tasaisesti kulkevat umpikumirenkaat

Greenbuster Pro III on varustettu suurilla umpikumirenkailla ja konetta voidaan työntää helposti ilman suurta vastustusta.

Vältä kemikaalit

Puhdista tehokkaasti laatat ja kivipinnat ilman kemikaaleja, kaasupolttimia tai korkeapainepesureita.

Art No. 18051

Toimitetaan kokoamattomana. Lisävarusteet saatavilla.